LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
U petak je u Ljuboviji počeo prvi dečji Pozorišni festival “Deca za decu-Neša Nenadović”. U prepunoj sali bioskopa nije bilo dovoljno mesta za sedenje pa je deo publike otvaranje festivala i prvu predstavu ispratio na nogama. Festival su otvorili članovi Dečjeg dramskog studija “Kukumiš” iz Ljubovije premijernim izvođenjem predstave “Marko Kraljević i Kesedžija Musa.

VELIKO INTERESOVANJE PUBLIKE NA OTVARANJU DEČJEG FESTIVALA U LJUBOVIJI

U petak je u Ljuboviji počeo prvi dečji Pozorišni festival “Deca za decu-Neša Nenadović”. U prepunoj sali bioskopa nije bilo dovoljno mesta za sedenje pa je deo publike otvaranje festivala i prvu predstavu ispratio na nogama. Festival su otvorili članovi Dečjeg dramskog studija “Kukumiš” iz Ljubovije premijernim izvođenjem predstave “Marko Kraljević i Kesedžija Musa“.

Foto: Rivera info

Brojna publika ovacijama je ispratila male glumce sa scene, čiji se trud, rad i talenat video u svakoj izgovorenoj reči na pozornici. Otvaranju festivala prisustvovali su, pored mnogobrojne dece kojoj je ovaj kulturni događaj i posvećen, predstavnici lokalne samouprave, pozorišni i filmski glumci, sponzori i prijatelji festivala.

Dečji festival u Ljuboviji završava se u nedelju u 17 časova proglašenjem pobednika i izvođenjem predstave “Ispovesti”, Škole glume Snežane i Nenada Nenadovića.

Rivera info

Foto: Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *