LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

U LJUBOVIJI SE 11. MAJA ODRŽAVA GASTRO FESTIVAL

U subotu, 11. maja u Ljuboviji će se održati Gastro festival, druga po veličini manifestacija u ovoj opštini. Organizator Gastro festivala je Turistička organizacija opštine Ljubovija, a pokrovitelj Opština Ljubovija. Sponzor Gastro festivala 2024. je “Metalac posuđe”.

Na ovoj gurmanskoj manifestaciji učesnici će se nadmetati u kuvanju riblje čorbe, u disciplinama etno trpeze, moderne kuhinje, pekarstvu, poslastičarstvu i karvingu.

Foto: Rivera info

Gastro festival počinje u 12 časova, ali će učesnici nešto ranije zauzeti svoje pozicije i vršiti pripremne radnje za takmičarski deo. U okviru programa nastupiće deca iz Predškolske ustanove “Poletarac”, Kulturno-umetničko društvo “Azbukovica”, a pola sata po proglašenju pobednika, koje je planirano za 17 časova, biće održan koncert orkestra “Vožd”.

Prijave su u toku putem broja telefona 015 561 050 ili putem društvenih mreža. Iz Turističke organizacije opštine Ljubovija očekuju veliki broj učesnika i posetilaca iz Srbije, Bosne i Hervegovine, a već ima interesovanja iz nekoliko drugih evropskih zemalja.

Rivera info

Foto: Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *