LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Ljubovija je sa pozorišnim festivalom prepoznata na mapi evropskih događaja u okviru “Evropske nedelje mladih”, pa je festival posvećen deci u Ljuboviji našao svoje mesto i na zvaničnom sajtu “mladih Evrope”.

POZORIŠNI FESTIVAL U LJUBOVIJI NAŠAO SE NA MAPI EVROPSKIH DOGAĐAJA

Kao što smo već najavili, u Ljuboviji će se od 12. do 14. aprila održati još jedan kulturni događaj posvećen deci, Pozorišni festival “Deca za decu-Neša Nenadović”. Ali stigla nam je još jedna radosna vest koja je obradovala i organizatore i učesnike festivala. Naime, Ljubovija je ovim festivalom prepoznata na mapi evropskih događaja u okviru “Evropske nedelje mladih”, pa je pozorišni festival posvećen deci u Ljuboviji našao svoje mesto i na zvaničnom sajtu “mladih Evrope”.

Pozorišni festival “Deca za decu-Neša Nenadović” ima za cilj razvijanje ljubavi prema dramskom stvaralaštvu, saradnji i razmeni iskustava dece iz različitih gradova Srbije i BiH. Deca na ovom festivalu su i glumci, i žiri, i publika.

“Evropsku nedelju mladih” organizuje Evropska komisija sa ciljem da promoviše angažovanje mladih i njihovo aktivno učešće u društvenom životu širom Evrope, ali i dalje. Ove godine “Evropska nedelja mladih” organizuje se od 12. do 19. aprila.

Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *