LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
“Pošta Srbije” predstavila je besplatnu aplikaciju pomoću koje će korisnici imati lakši i brži pristup poštanskim uslugama, ali i pomoću koje će se izbeći moguće malverzacije.

POŠTA VIŠE NEĆE SLATI SMS PORUKE KAO OBAVEŠTENJE ZA POŠILJKE

“Pošta Srbije” predstavila je besplatnu aplikaciju pomoću koje će korisnici imati lakši i brži pristup poštanskim uslugama, ali i pomoću koje će se izbeći moguće malverzacije.

– Pošta Srbije od aprila meseca više neće slati SMS poruke i mejlove. Građani mogu potpuno besplatno da instaliraju aplikaciju ili sa Gugl Stori ili sa Ejpl Stori. U slučaju da im treba bilo kakva pomoć, mogu doći u bilo koju poštu. To je način da našim građanima izađemo u susret i da svi oni koji su do juče pokušali da prevare građane, a to šalju u ime pošte, bilo kakve SMS poruke više neće biti moguće. Dakle, skinite našu aplikaciju i videćete sve informacije o vašem paketu na jednom mestu – izjavio je v. d. direktora “Pošta Srbije” Zoran Đorđević.

Aplikacija će centralizovati registraciju i identifikaciju korisnika, obezbeđujući jedinstven korisnički nalog koji će korisnicima omogućiti lakši i brži pristup poštanskim uslugama, navodi se u saopštenju.

Korisnici će pored postojećih mogućnosti zakazivanja kurira, praćenja pošiljaka i kalkulatora cena, izbeći malverzacije kojima su u prethodnom periodu bili izloženi preko SMS poruka i Vajbera.

Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *