LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Već drugu godinu zaredom Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa lokalnim savetom za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Ljubovija, nastavlja sa aktivnostima koje su usmerene ka povećanju bezbednosti dece u saobraćaju.

DRUGA FAZA PROJEKTA “PAŽLJIVKOVA SMOTRA” U OPŠTINI LJUBOVIJA

Već drugu godinu zaredom Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa lokalnim savetom za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Ljubovija, nastavlja sa aktivnostima koje su usmerene ka povećanju bezbednosti dece u saobraćaju. Nakon uspešno završene školske smotre, koja je realizovana u svim predškolskim ustanovama i osnovnim školama na teritoriji opštine Ljubovija, danas je održana opštinska smotra u okviru projekta “Pažljivkova smotra” u OŠ “Petar Vragolić” u Ljuboviji, gde su se takmičili predškolci, učenici prvog i drugog razreda osnovnih škola naše opštine.

Foto: Rivera info

Takmičilo se 40 mališana, a za sve učesnike obezbeđene su nagrade u zavisnosti od postignutih rezultata. Sva deca koja su učestvovala na opštinskoj smotri su kroz zanimljivu igru i takmičenje mogla da čuju šta je to što ih čini bezbednim u saobraćaju.

Takmičari koji su predstavljali svoje vrtiće i škole su odabrani od strane Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije prema rezultatima postignutim u prvoj fazi projekta “Pažljivkova smotra” – školskoj smotri. Kroz realizaciju svake od faza projekta “Pažljivkova smotra” deca su pokazivala zavidna znanja u poznavanju pravila za bezbedno učešće dece u saobraćaju.

Foto: Rivera info

Cilj ovog projekta je da se podigne svest o bezbednosti saobraćaja, a posebno dece kao najmlađih učesnika u saobraćaju.

Rivera info

Foto: Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *