LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine u Malom Zvorniku, koja je održana u četvrtak, Zoran Jevtić, ponovo je dobio poverenje za obavljanje funkcije predsednika Opštine.

ZORAN JEVTIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE MALI ZVORNIK

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine u Malom Zvorniku, koja je održana u četvrtak, Zoran Jevtić ponovo je dobio poverenje za obavljanje funkcije predsednika Opštine. Za njegovog zamenika izabran je Milisav Despotović, koji je i u prethodnom mandatu bio na toj funkciji.

Za predsednika Skupštine opštine izabran je Dragan Savić, jer je većinom glasova dobio poverenje odbornika. Njegov protivkandidat bio je Igor Bajunović, ali mu je poverenje ukazalo 10 od 23 odbornika lokalnog parlamenta.

Na mesto sekretara Skupštine opštine postavljena je Slađana Marković. Na sednici je formirano i Opštinsko veće opštine Mali Zvornik, a članovi su: Svetlana Tadić, Jelena Samardžić i Nikola Vićanović.

Zoran Jevtić zahvalio je svima koji su podržali izbor rukovodstva opštine, rekavši da će se zajedno sa saradnicima potruditi da maksimalno opravda ukazano poverenje. Inače, Jevtić je na čelu Malog Zvornika u kontinuitetu od 27. novembra 2014. godine.

Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *