LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Osečina, za predsednika Opštine ponovo je izabran Nikola Tomić, koji je i predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Osečina.

NIKOLA TOMIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE OSEČINA

Na današnjoj održanoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Osečina, za predsednika Opštine ponovo je izabran Nikola Tomić, koji je i predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Osečini. Za izbor Tomića na mesto prvog čoveka opštine glasala su 22 odbornika. Za njegovog zamenika izabrana je Biljana Mićić, takođe iz redova SNS-a.

Za predsednika Skupštine Opštine izabran je Svetozar Gačić, koji je na ovoj funkciji bio i u prethodnom sazivu. Njegov zamenik biće Nemanja Popović, a za sekretara Skupštine opštine Osečina izabran je Dane Krsmanović.

Vladajuću koaliciju u lokalnom parlamentu čine SNS, SNP, PUPS i SPS. Nakon izbora za predsednika, Nikola Tomić zahvalio se na podršci i istakao da se njegovim izborom nastavlja kontinuitet brige za svakog čoveka u Osečini.
– Kao i do sada, biću predsednik svakog meštanina moje Podgorine, od Vlašića, preko Bojčice i Konjica, pa sve do Proslopa i Rožnja – poručio je Tomić.

Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *