LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Zakazana konstitutivna sednica Skupštine opštine Krupanj za četvrtak, 25. januara.

MLADEN STEFANOVIĆ JE NOVI PREDSEDNIK OPŠTINE KRUPANJ

U četvrtak je u Krupnju održana konstitutivna sednica uz prisustvo 33 od 35 odbornika. Na dnevnom redu bilo je 13 tačaka, a po utvrđivanju mandata odbornicima i polaganju zakletve, tajnim glasanjem izabrani su predsednik Skupštine opštine i zamenik presednika.

Za predsednika Skupštine opštine Krupanj izabrana je Olivera Simić, doktor metodike, nastavnica matematike u OŠ „Borivoje Ž. Milojević“. Za zamenika predsednika Skupštine opštine Krupanj izabran je Mladen Ilić, student prava.

Na mesto sekretara Skupštine opštine postavljena je Tanja Todorović, diplomirana pravnica koja je i u prethodnom sazivu obavljala ovu funkciju.

Na mesto predsednika Opštine Krupanj izabran je Mladen Stefanović, master istoričar, u prethodnom periodu bio je pomoćnik predsednika opštine zadužen za turizam, a funkciju njegovog zamenika vršiće Dejan Stefanović, master strukovni inženjer poljoprivrede.

– Vreme je za mlade ljude, nove generacije koje su odlučile da ostanu u Krupnju, da ovde žive i rade, kao i da učestvuju u kreiranju političkog života, ali i čitavog ambijenta kada je rad opštinske uprave u pitanju, ali i svih drugih ustanova. Nadam se da će ovaj mladi tim imati dovoljno energije, znanje sigurno imaju, a pored sebe imamo i ljude koji bi mogli svojim znanjem i iskustvom da pomognu i olakšaju naš rad – rekao je Stefanović.

Takođe, na konstitutivnoj sednici izabrano je i pet članova Opštinskog veća. U naredne četiri godine ovu dužnost obavljaće Marijana Grujičić, Vesna Marjanović, Aleksandar Milovanović, Slobodan Đurić i Miroslav Sredojević.

Većinu odbornika u lokalnom parlamentu čine odbornici Srpske napredne stranke uz podršku SNP-a, SDPS-a i dela odbornika Grupe građana „Ne damo Rađevinu“.

Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *