LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković posetila je u četvrtak Ljuboviju gde je organizovano druženje sa ženama.

ŽENE CENE VIZIJU I REZULTATE SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković posetila je u četvrtak Ljuboviju gde je organizovano druženje sa ženama. Ona je istakla nakon razgovora sa njima da žene Ljubovije cene ostvarene rezultate i viziju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da se nastavi sa izgradnjom sigurne budućnosti.

Foto: Ljubovija.info

― Veliko mi je zadovoljstvo što sam razgovarala sa ženama Ljubovije i što su one donele odluku da će 17. decembra podržati listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane na parlamentarnim i lokalnim izborima. Zadovoljne su politikom Srpske napredne stranke i posebno predsednikom države Aleksandrom Vučićem ―  rekla je Gojković.

Gojković je rekla da ono što je izuzetno važno i što je najbitnije za žene Ljubovije je to što smatraju da postoji veliki potencijala za razvoj i za stabilnu i sigurnu budućnost.

― Većina žena je rekla da najviše cene viziju predsednika Aleksandra Vučića i želju da se izgradi sigurna budućnost države, kao i rezultate njegovog rada i rada njegovog tima, izgrađene puteve, 450 kilometara puteva, nove škole, bolnice, nova radna mesta ―  istakla je Gojković i dodala da je sve to unapredilo kvalitet života građana.

Foto: Ljubovija.info

Maja Gojković kaže da to potvđuje činjenica da je jedan broj građana, koji je nekada otišao u inostranstvo, počeo da se vraća zato što Srbija ide u dobrom pravcu.

― Zato nema dileme da će svako ko vrednuje ove rezultate i ima jednu viziju budućnosti Srbije kao moderne države koja čuva svoju tradiciju 17. decembra glasati za listu Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane ―  poručila je Gojković.

Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *