LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Korisnicima projekta „Bolji život za sve građane Ljubovije” uručeni su higijenski paketi, bicikli za decu i odrasle i paročistači.

URUČENI HIGIJENSKI PAKETI, BICIKLI I PAROČISTAČI KORISNICIMA PROJEKTA „BOLJI ŽIVOT ZA SVE GRAĐANE LJUBOVIJE“

Korisnicima projekta „Bolji život za sve građane Ljubovije” uručeni su higijenski paketi, bicikli za decu i odrasle i paročistači. Podelom bicikala mališanima će biti ulepšano detinjstvo, a takođe će ih naučiti zdravim navikama od najranijeg perioda života. Paročistačima korisnice projekta moći će da potpomognu kućni budžet.

Ovo je jedna od aktivnosti projekta koji sprovodi Opština Ljubovija zajedno sa Centrom za socijalni rad Ljubovija i Udruženjem žena “Vila”, uz finansijsku podršku Evropske unije. Korisničke porodice odabrane su u skladu sa kriterijumima dva javna poziva Opštine Ljubovija, a svaka od njih, osim podrške u stanovanju, dobija i podršku kroz različite mere aktivnog uključivanja u skladu sa procenjenim potrebama.

Projekat „Bolji život za sve građane Ljubovije” deo je programa „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji”, koji finansira Evropska unija sa 27 miliona evra, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *