LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Na magistralnom putu koji povezuje Zlatibor i Čačak od popodnevnih časova registrovane su velike saobraćajne gužve. Vozila su zaroblljena u kilometarskim kolonama, a putovanje do kuće se im višestruko produžilo.

POJAČAN INTENZITET SAOBRAĆAJA NA SVIM PUTNIM PRAVCIMA

Ogromna gužva na magistralnom putu Zlatibor-Čačak, formirana je kilometarska kolona vozila.

Na magistralnom putu koji povezuje Zlatibor i Čačak od popodnevnih časova registrovane su velike saobraćajne gužve. Vozila su zaroblljena u kilometarskim kolonama, a putovanje do kuće se višestruko produžilo.

– Krenuli smo pre skoro pola sata i nismo ni blizu Užica, deonicu koju smo trebali da pređemo za svega desetak minuta još nismo prešli. Sada u kolonama milimo i nema ni naznaka da ćemo pre mraka stići do prestonice. Samo da stignemo nekako do autoputa i Bog da nas vidi – kaže Ivan Rabrenović iz Beograda koji je prvomajske i vaskršnje praznike proveo na najposećenijoj planini u Srbiji, na Zlatiboru.

Na naplatnim rampama na auto-putu Miloš Veliki tokom dana nisu zabeležena veća zadržavanja, nema gužvi u saobraćaju. Ipak, velike gužve su registrovane na pumpi koja se nalazi na auto-putu u smeru ka Beogradu.

Zbog povratka građana sa odmora iz JP „Putevi Srbije“ najavili su pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima.

– Kroz NS Preljina u periodu od 01.05-04.05. prošlo je ukupno 39.490 vozila, dok je kroz NS Pakovraće u istom periodu prošlo 41.633 vozila. Takođe, 05.05. u periodu od 07 do 19 časova kroz NS Preljina prošlo je 6.239 vozila, a kroz NS Pakovraće 6.915 vozila – potvrdili su u JP „Putevi Srbije“.

Iz ovog preduzeća preporučuju da se učesnici u saobraćaju na vreme, putem portala na auto-putevima, internet prezentacije JP “Putevi Srbije” i aplikacije za mobilne telefone informišu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Rivera info/ RINA

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *