LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Kvalifikaciona takmičenja počeće turnirom u odbojci za devojčice koji će biti održan u subotu 20.04.2024. godine. Turnir se održava u hali SŠ “Vuk Karadžić” sa početkom od 12.00 časova. Pravo nastupa imaju devojčice rođene 2009. godine i mlađe.

KVALIFIKACIONIM TURNIROM U ODBOJCI POČINJU “SPORTSKE IGRE MLADIH” U LJUBOVIJI

Sportske igre mladih kao jedna od najvećih sportskih manifestacija za decu i mlade ove godine održaće se i u Ljuboviji. Za razliku od prethodne godine, kada su dečaci i devojčice iz Ljubovije i okoline imali priliku da se takmiče u okviru “Koka-Kola kupa“ u malom fudbalu, u naredne četiri nedelje, pored malog fudbala, imaće priliku da se oprobaju na kvalifikacionim turnirima u odbojci, uličnom basketu, atletskoj trci na 60 metara i takmičenju između dve vatre gde će se po 4 najbolje ekipe u ekipnim sportovima plasirati u završnicu koja će biti održana 13. maja u Ljuboviji u okviru “Dana sporta“.

Kvalifikaciona takmičenja počeće turnirom u odbojci za devojčice koji će biti održan u subotu 20.04.2024. godine. Turnir se održava u hali SŠ “Vuk Karadžić” sa početkom od 12.00 časova. Pravo nastupa imaju devojčice rođene 2009. godine i mlađe.

KAKO BI STEKLE PRAVO UČEŠĆA NA TURNIRU POTREBNO JE DA EKIPE POPUNE PRIJAVNI LIST I DOSTAVE POTPISANE SAGLASNOSTI RODITELJA!!!

Sva takmičenja podržana su od strane Opštine Ljubovija.

Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *