LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Most u mestu Karakaj koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik biće zatvoren za vozila teža od pet tona. Prilikom tehničkog pregleda mosta uočena su oštećenja konstrukcije. Tehnički pregled izvršilo je preduzeće "Putevi Srbije" po nalogu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, nakon čega je ukazano na potrebu hitne rekonstrukcije.

ZATVARA SE MOST U KARAKAJU ZA TERETNA VOZILA TEŽA OD PET TONA

Most u mestu Karakaj koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik biće zatvoren za vozila teža od pet tona. Prilikom tehničkog pregleda mosta uočena su oštećenja konstrukcije. Tehnički pregled izvršilo je preduzeće „Putevi Srbije“ po nalogu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, nakon čega je ukazano na potrebu hitne rekonstrukcije.

Tačno vreme stupanja na snagu ograničenja saobraćaja biće naknadno saopšteno kada budu doneta odgovarajuća rešenja o važenju zabrane od strane Srbije i Bosne i Hercegovine, a u skladu sa tim biće postavljena i saobraćajna signalizacija.

Srbiju i Bosnu i Hercegovinu povezuje 11 mostova, a uređeno je da 6 mostova održava Srbija, dok 5 mostova za održavanje pripadaju Bosni i Hercegovini. Most u Karakaju, u skladu sa dogovorom, održava Srbija.

Već ovog vikenda došlo je do velikog povećanja teretnog saobraćaja na mostu “Bratoljub” koji povezuje Ljuboviju i Bratunac. Očekuje se da će po zatvaranju mosta u Karakaju najveći deo teretnog saobraćaja biti preusmeren upravo na ovaj most.

Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *