LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Asfaltiranje lokalnih puteva i ulica u opštini Mali Zvornik nastavljeno je proteklih dana radovima u mesnim zajednicama Donja Borina i Radalj. Uređenje putne mreže finansira lokalna samouprava sredstvima iz budžeta opštine.

NASTAVLJENO ASFALTIRANJE LOKALNIH PUTEVA U MALOM ZVORNIKU

Asfaltiranje lokalnih puteva i ulica u opštini Mali Zvornik nastavljeno je proteklih dana radovima u mesnim zajednicama Donja Borina i Radalj. Uređenje putne mreže finansira lokalna samouprava sredstvima iz budžeta opštine.

Deonice na kojima je vršeno asfaltiranje obišao je predsednik opštine Zoran Jevtić, sa saradnicima, zamenikom predsednika opštine Milisavom Despotovićem i savetnikom u Odeljenju za finansije, opštu upravu i društvene delatnosti opštinske uprave Mladenom Perićem.

On je ovom prilikom rekao da je u okviru najnovijih radova u Radalju asfaltirana deonica puta Luke-Markovići-Mitrovići.

Foto: Opština Mali Zvornik

Predsednik je najavio da narednih dana predstoji uređenje lokalnih puteva i ulica u Donjem Naselju i Sakaru, a nakon toga i nova faza radova po mesnim zajednicama, koja će trajati do kraja tekuće godine.

– Krenuli smo ponovo sa asfaltiranjem puteva na teritoriji opštine. Reč je o delu puteva za koje smo ugovor potpisali pre Nove godine. Kada završimo po ovom ugovoru i kada obezbedimo sredstva za dalje, potpisaćemo ugovor za novu etapu asfaltiranja, koja će uslediti u narednim mesecima, do iduće Nove godine. Trenutno su asfaltirani putevi u Donjoj Borini i Radalju, a nakon toga idemo u Donje Naselje i Sakar – kaže Jevtić.

Izvor: Lotel Media Group

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *