LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Deca iz vrtića u Ljuboviji napravila su zajedno sa svojim vaspitačicama muzičko-scenski spektakl da bi im pozavidele i mnoge velike zvezde. Sala bioskopa u Ljuboviji gotovo da nije mogla da primi sve posetioce koji su u redovima stajali do samog ulaza.

DECA IZ VRTIĆA U LJUBOVIJI OKUPILA NEKOLIKO STOTINA LJUDI

Deca iz vrtića u Ljuboviji napravila su zajedno sa svojim vaspitačicama muzičko-scenski spektakl na kom bi im pozavidele i mnoge velike zvezde. Sala bioskopa u Ljuboviji gotovo da nije mogla da primi sve posetioce koji su u redovima stajali do samog ulaza.

U petak je u sali bioskopa u Ljuboviji održana priredba Predškolske ustanove “Poletarac” povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta. Mališani svih uzrasnih grupa su na svoj način, igrom i pesmom poželeli srećan praznik prisutnim damama.

Foto: Rivera info

Ovacije i oduševljenje publike nisu izostali, a komentari posle priredbe nizali su se jedan za drugim, izazvani pozitivnom energijom koju su deca prenela sa bine posetiocima u prepunoj sali.  Mnogima od njih ovo je prvi javni nastup, bez imalo straha, samouvereno vladali su scenom. I nije hiperbola, dobili su hiljade ovacija. Ovakvo interesovanje roditelja, baka i deka, braće i sestara i svih koji su želeli da daju podršku najmlađim sugrađanima nije skoro zabeleženo.

Foto: Rivera info

Deca su znala da uzvrate dubokim naklonom publici, a sreća i osmesi na njihovima licima dali su još veću motivaciju svima koji rade sa njima i pružaju svoj doprinos njihovom zdravom odrastanju.

Rivera info

Foto: Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *