LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
U četvrtak je za roditelje 5 beba rođenih tokom decembra prošle godine u opštini Mali Zvornik upriličen prijem u sali Skupštine opštine gde su podeljeni paketi sa najosnovnijim stvarima za bebe. Ovom prilikom im je uručen i novčani iznos od 100.000 hiljada dinara, koji lokalna samouprava izdvaja za svako novorođeno dete.

PODELJENI PAKETI ZA BEBE U MALOM ZVORNIKU

U četvrtak je za roditelje 5 beba rođenih tokom decembra prošle godine u opštini Mali Zvornik upriličen prijem u sali Skupštine opštine gde su podeljeni paketi sa najosnovnijim stvarima za bebe. Ovom prilikom im je uručen i novčani iznos od 100.000 dinara, koji lokalna samouprava izdvaja za svako novorođeno dete.

Roditeljski dodatak i pakete za bebe porodicama su uručili predsednik opštine Zoran Jevtić i zamenik predsednika opštine Milisav Despotović.

Uz čestitke na prinovi, oni su roditeljima poželeli da se sličnim povodom vide i u narednoj godini. Čelnici lokalne samouprave istakli su da će opština nastaviti da brine o porodicama kroz različite mere podrške koje realizuje u ovoj oblasti, te da će nastojati da ih unapređuje i umnožava.

Izvor: Lotel Media Group

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *