LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Toplo vreme u februaru omogućilo je nastavak radova na četiri gradilišta u Ljuboviji.

NASTAVLJENI RADOVI NA ČETIRI GRADILIŠTA U LJUBOVIJI

Toplo vreme u februaru omogućilo je nastavak radova na četiri gradilišta u Ljuboviji. Radovi su nastavljeni na unapređenju energetske efikasnosti objekta OŠ “Petar Vragolić” u Uzovnici, kao i završni radovi na Domu kulture u ovoj mesnoj zajednici.

Takođe, nastavljeni su i radovi na izgradnji otvorenog bazena u Ljuboviji, a rok za završetak je kraj juna ove godine.

U naselju Vagan u prethodnim mesecima urađena je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, kolovozne konstrukcije, izgrađena je atmosferska kanalizacija i obostrani trotoari. Asfaltirane su ulice Branka Ćopića, Desanke Maksimović, Nemanjina i Balkanska, a nanet je i prvi sloj asfalta u Radničkoj ulici.

Foto: Rivera info

Gradilišta su obišli predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović, predsednik Skupštine opštine Aleksandar Đukić i član Opštinskog veća Aleksandar Perić, u prisustvu nadzornog organa i predstavnika izvođača radova.

– Svi radovi su u planiranim rokovima i od izvođača radova smo dobili uveravanje da će u zadatim rokovima svi radovi biti završeni. Mogu da kažem da sam zadovoljan svim ovim radovima i dinamiku koju smo nametnuli prošle godine, već po ovome kako se nazire sada, nastavićemo i ove godine i mislim da ćemo imati dosta dobrih projekata koje ćemo uraditi u narednom periodu, a sve na zadovoljstvo naših sugrađana – izjavio je predsednik Jovanović.

Foto: Rivera info

Radovi će se odvijati u skladu sa vremenskim uslovima, ali izvođači još jednom uveravaju da će sve sve biti završeno u planiranom roku.

Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *