LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
U Sava centru održana je svečanost na kojoj je bivši nemački fudbaler Karl-Hajnc Rumenige imenovan za novog ambasadora Sportskih igara mladih.

KARL-HAJNC RUMENIGE NOVI JE AMBASADOR SPORTSKIH IGARA MLADIH

U Sava centru održana je svečanost na kojoj je bivši nemački fudbaler Karl-Hajnc Rumenige imenovan za novog ambasadora Sportskih igara mladih. Posle predsednika UEFA Aleksandera Čeferina, predsednika Pari Sen Žermena Nasera Al-Kelaifija, Predraga Mijatovića i Nemanje Vidića, velikoj porodici ambasadora Sportskih igara mladih priključio se i Rumenige, nekadašnji nemački reprezentativac i sadašnji funkcioner UEFA i Bajerna iz Minhena.

Foto: Rivera info

Svečanosti je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, kao i veliki broj zvanica iz političkog, ekonomskog i sportskog života Srbije, regiona, ali i Evrope. Među prisutnima bili su predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović i generalni sekretar Sportskog saveza opštine Ljubovija Vladimir Krstić.

Foto: Rivera info

Prikazan je kratak film o bogatoj igračkoj karijeri Rumenigea, a u revijalnom delu programa učestvovala su deca iz svih zemalja u kojima se igre održavaju: Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Foto: Rivera info

Kroz njihovu aktivnost na najbolji način je dočaran duh i glavna misija Igara, koje su tokom 27 godina postojanja okupile više od 2,7 miliona dece i mladih.

Rivera info

Foto: Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *