LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Krupanj ima dugu tradiciju kada je sportski turizam u pitanju. Odavno je poznat kao prava oaza za pripreme sportista, ali i za one koji žele rekreativno da se bave sportom.

SPORTSKI TURIZAM U KRUPNJU BEZ PREKIDA

Krupanj ima dugu tradiciju kada je sportski turizam u pitanju. Odavno je poznat kao prava oaza za pripreme sportista, ali i za one koji žele rekreativno da se bave sportom. Izuzetni prirodni uslovi, prijatna klima, brojni sportski tereni iz godine u godinu privlače sve više sportista. Dolaze iz svih krajeva Srbije, a većinom su u pitanju mlađe selekcije fudbalera, odbojkaša, košarkaša, rukometaša. Na pripreme u Krupanj dolaze i ekipe iz borilačkih sportova, stonoteniseri.

Izgradnjom fudbalskog terena sa veštačkom travom, sezona za pripreme sportista sada traje tokom cele godine.

– Već na početku godine ovde je dolazila škola fudbalskih golmana iz Beograda, a očekujemo dolazak fudbalera Zvijezde iz etno-sela “Stanišići” iz Republike Srpske. Najavljen je dolazak i drugih ekipa koji će se pripremati u Krupnju. Na raspolaganju im je fudbalski teren sa veštačkom travom, mini-pič tereni, sportska hala i drugi sportski objekti. Ne dolaze samo sportisti u ovom periodu. Za nedelju je najavljen dolazak dece iz vrtića “Biser” sa Vračara. Potrudićemo se da im boravak ovde bude lep. U saradnji sa OŠ “Borivoje Ž. Milojević” organizovaćemo lutkarske predstave što će im, verujem, biti interesantno – izjavila je Lidija Lukić, v. d. direktora Turističko-sportske organizacije opštine Krupanj.

Izvor: Lozničke novosti

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *