LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Pavle sada ima 10 kilograma i zovu ga Dundule, uvek se smeje i u centru je pažnje.

PAVLE SE RODIO SA 6,5 KILOGRAMA

Pavle sada ima 10 kilograma i zovu ga Dundule, uvek se smeje i u centru je pažnje.

O njegovom rođenju je u avgustu prošle godine brujao čitav region, jer je on bio, kako su ga nazvali, prava beba džin. Pavle se rodio sa 6,5 kilograma i definitivno je jedna od najvećih novorođenih beba u istoriji Srbije. Tokom ovih božićnih praznika, tačnije 8. januara, napunio je pet meseci i dalje pleni svojom pojavom.

– Pavle je jedna srećna i nasmejana beba. Sada ima 10 kilograma i nosi garderobicu broj 74 i dalje je napredniji od svojih vršnjaka. Uprkos tome što je od rođenja teži od ostalih, ni najmanje nije usporen, već je živahan i obožava da se igra. On nam je uvek u centru pažnje, brat i sestra ga obožavju, to je neverovatna ljubav – kaže za RINU Pavlova majka Suzana Kučina.

Foto: RINA

Pavle je imao nadimak Mrvica, potpuno suprotan njegovom gabaritu, ali sada mu je ipak, kako kaže Suzana, omiljeni nadimak koji su mu dale još babice u gornjomilanovačkom porodilištu koje su ga i donele na svet.

– One su ga tada prozvale Dundule, meni je to baš bilo simpatično i počeli smo i mi u kući tako da ga zovemo. Sada i sam Pavle baš voli taj nadimak, uvek se smeje kad ga tako zovemo – dodaje njegova majka.

Pavle je treće dete u porodici Kučina, a kako njegova majka Suzana kaže, nije bilo razlike u odnosu na druge dve trudnoće. Znali su da je beba krupnija, ali ne i da će biti teška preko šest kilograma. Suzana se do sada već dva puta porađala, a kako je izjavila, starija deca su joj bila normalne težine, oko 3.700 grama.

– Nije bilo razlike u odnosu na druge dve trudnoće. Možda jedino što sam malo više jela, ali samo slane obroke i bila sam usporenija. Sad znam i zašto, jer je beba bila baš velika – rekla je ova srećna majka.

Porodjaj sa Pavlom je tada počeo prirodno, ali se ipak završio carskim rezom.

Rivera info/ RINA

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *