LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Domu zdravlja Ljubovija sa stacionarom uručeno je novo sanitetsko vozilo i stomatološka stolica.

NOVO SANITETSKO VOZILO I STOMATOLOŠKA STOLICA

Domu zdravlja Ljubovija sa stacionarom danas je uručeno novo sanitetsko vozilo i stomatološka stolica. Ovim je ispunjeno obećanje koje je dala premijerka Srbije Ana Brnabić prilikom posete Ljuboviji. Dom zdravlja posetio je i predsednik Privremenog organa opštine Ljubovija Milan Jovanović gde je razgovarao sa medicinskim radnicima, koji su mu preneli od kolikog je značaja nova oprema za samu ustanovu i pacijente.

Foto: Ljubovija.info

Saša Marković, direktor Doma zdravlja Ljubovija kaže da će nova oprema povećati nivo zdravstvene zaštite i kvalitet medicinske usluge.

– U saradnji sa lokalnom samoupravom i Vladom Republike Srbije realizovali smo i nabavku sanitetskog vozila i nabavku stomatološke stolice. Sa novom stomatološkom opremom značajno je podignut kvalitet rada u stomatološkoj službi. Važno je napomenuti da je novo sanitetsko vozilo opremljeno defibrilatorom. Ovo je ogromna stvar za našu ustanovu, a na korist stanovništvu ovoga kraja i sa željom da se što manje koristi. U budućem periodu nastavićemo da i dalje unapređujemo materijalno-tehnička sredstva u Domu zdravlja Ljubovija – izjavio je Saša Marković.

Foto: Ljubovija.info

Milka Vasić, načelnik stomatološke službe Doma zdravlja sa stacionarom u Ljuboviji nije krila oduševljenje nabavkom nove stomatološke stolice.

– Preko 30 godina čekamo novu stomatološku opremu i mnogo smo srećni što smo dočekali ovaj trenutak. Zahvaljujemo se svima koji su pomogli da dobijemo stomatološku stolicu. Ovim će nam u velikoj meri biti olakšan rad, a pacijenti će imati veću udobnost. Dobili smo stomatološku stolicu nemačkog proizvođača i jedna je od najsavremenijih na tržištu. Stolica sadrži modernu opremu, visokoturažne bušilice, tzv. turbine i daleko kvalitetnije osvetljenje, što će nam omogućiti i lakši i kvalitetniji rad – kaže Milka Vasić.

Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *