LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ljubovija održao je tribinu u četvrtak u holu bioskopa, kojoj je prisustvovala i Darija Kisić, član Predsedništva SNS-a. Veliki broj članova i simpatizera stranke gromkim aplauzima pozdravili su Dariju Kisić.

DARIJA KISIĆ PRISUSTVOVALA JE TRIBINI OO SNS LJUBOVIJA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ljubovija održao je tribinu u sredu u holu bioskopa, kojoj je prisustvovala i Darija Kisić, član Predsedništva SNS-a. Veliki broj članova i simpatizera stranke gromkim aplauzima pozdravili su Dariju Kisić.

Foto: Ljubovija.info

Prisutne je pozdravio predsednik Opštinskog odbora SNS-a Milan Jovanović. On je ukazao na važnost predstojećih izbora, jer od toga zavisi i budućnost Srbije, ali i budućnost Ljubovije. Jovanović se osvrnuo na deo velikih projekata koji su urađeni u Ljuboviji u samo poslednje tri godine, što su prisutni još jednom pozdravili velikim aplauzom. Dodao je da ne smemo dozvoliti da nas pogrešne odluke vrate u prošlost, uz konstataciju da je pred nama budućnost koju moramo da gradimo. Predsednik Jovanović pozvao je na jedinstvo, jer Srbija ne sme da stane, Ljubovija ne sme da stane.

Foto: Ljubovija.info

Kandidatkinja za narodnog poslanika iz redova SNS-a Dragana Arsić takođe se obratila članovima i simpatizerima stranke. Potvrdila je reči predsednika Jovanovića i naglasila da Ljubovija sada ima veliku šansu. Za poslednje tri godine Ljubovija je napravila ozbiljne i odlučne korake ka boljoj budućnosti i sada dobija priliku da ima svog predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije i tu šansu treba da iskoristi.

Foto: Ljubovija.info

Darija Kisić govorila je o merama koje sprovodi Vlada Republike Srbije, sa posebnim osvrtom o merama za brigu o porodici i populacionoj politici. Dodaje da su sve te mere dale rezultate, što se vidi i po tome da se u Ljuboviji rađa sve više dece. Kisić je istakla da je Ljubovija prva u Srbiji, među lokalnim samoupravama, po visini iznosa za rođenje deteta, u iznosu od 1000 evra i nizom drugih mera. Kada je u pitanju pomoć države, 2012. godine je finansijska podrška za rođenje prvog deteta bila oko 31 hiljadu dinara. Poređenja radi, danas se za prvo dete dobija 366.000 dinara, za treće dete roditelji kao podršku dobijaju oko 2 miliona dinara, a za četvrto dete 3 miliona dinara. Novac se isplaćuje u jednakim mesečnim ratama čak 10 godina, što su značajni finansijski podsticaji za svaku porodicu.

Foto: Ljubovija.info

Kisić je ponovila da je upravo rukovodstvo Opštine Ljubovija pokazalo koliko je važna porodica, jer izdvaja čak 14% svog budžeta za mere populacione politike. Ona poručuje da tek planiramo da radimo, da gradimo, da podržavamo porodice i posle 17. decembra nastavićemo još više da radimo, jer je sigurno da Srbija ne sme da stane i da Ljubovija ne sme da stane.

Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *