LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Počelo asfaltiranje ulica u naselju Vagan.

POČELO ASFALTIRANJE ULICA U VAGANU

Asfaltirane su ulice Branka Ćopića i Desanke Maksimović, a uskoro će početi asfaltiranje i ostalih ulica u Vaganu.

Sredinom avgusta predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović obišao je naselje Vagan gde je u toku rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, kolovozne konstrukcije, izgradnja atmosferske kanalizacije i obostranih trotoara. Tom prilikom Jovanović je od predstavnika izvođača radova dobio uveravanje da će svi nedostaci, na koje su ukazali meštani Vagana, biti otklonjeni i da će se vrlo brzo početi sa asfaltiranjem ulica.

Po ranije postignutom dogovoru asfaltirane su ulice Branka Ćopića i Desanke Maksimović, a uskoro će početi i asfaltiranje ostalih ulica u ovom naselju, Radnička, Nemanjina i Balkanska. Predsednik Jovanović obišao je naselje Vagan i razgovarao sa stanovnicima ovog kraja.

– Kao što je i bilo dogovoreno, radovi se nastavljaju i privode samom kraju. Već nakon asfaltiranja ove dve ulice, Vagan izgleda potpuno drugačije i siguran sam da će po završetku radova biti jedan od najlepših delova Ljubovije – rekao je predsednik Jovanović.

Projekat rekonstrukcije ulica u Vaganu planiran je dvogodišnjim finansiranjem iz budžeta Opštine Ljubovija, a vrednost investicije iznosi 100 miliona dinara.

Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *