LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
U Osnovnu školu „Petar Vragolić“ u Ljuboviji stigli su kompleti besplatnih udžbenika za osnovce.

STIGLI BESPLATNI UDŽBENICI ZA ĐAKE OSNOVNE ŠKOLE

U Osnovnu školu „Petar Vragolić“ u Ljuboviji danas su počeli da stižu kompleti besplatnih udžbenika za osnovce. Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović prilikom posete školi uverio se da su dobavljači ispoštovali sve predviđeno ugovorom, a preostali paketi udžbenika stići će u toku sutrašnjeg dana.

Vasilije Đukanović, direktor Osnovne škole „Petar Vragolić“, kaže da će udžbenici biti podeljeni prvog dana nove školske godine. Obaveštenje o vremenu i mestu preuzimanja učenici će dobiti od odeljenskih starešina.

U ime OŠ „Petar Vragolić“, direktor Đukanović se zahvalio lokalnoj samoupravi koja je finansirala besplatne udžbenike za sve đake osnovne škole na teritoriji opštine Ljubovija.

Opština je preko Ministarstva za brigu o porodici i demografiju realizovala projekat nabavke kompleta udžbenika za učenike od prvog do osmog razreda. Ukupna vrednost udžbenika je 9.037.779,58 dinara bez PDV-a.

Nabavka udžbenika je pripremljena u skladu sa planom i programom nastave i učenja za sve razrede osnovnog obrazovanja i vaspitanja, a koji će se koristiti u Ljuboviji u školskoj 2023/2024. godini na osnovu zahteva osnovnih škola.

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *