LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Sastanak partnerskog foruma za izradu Plana razvoja opštine Ljubovija.

OTVORENI SASTANAK PARTNERSKOG FORUMA ZA IZRADU PLANA RAZVOJA OPŠTINE LjUBOVIJA

Opštinsko veće je 28. juna pozvalo stručnu javnost i sve zainteresovane građane da se uključe u postupak javne rasprave o nacrtu Plana razvoja opštine Ljubovija za period 2024-2030. godine. Sam dokument je objavljen na zvaničnom internet sajtu Opštine www.ljubovija.rs.

U okviru postupka javne rasprave, u sredu 12. jula 2023. godine, u zgradi Opštinske uprave, organizovan je otvoreni sastanak kome su prisustvovali članovi Partnerskog foruma i zainteresovani građani opštine Ljubovija, kao i predstavnici Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji.

Tom prilikom je predstavljena vizija razvoja opštine Ljubovija, razvojni pravci i prioritetni ciljevi koje Opština planira da ostvari do 2030. godine, kao i mere koje je neophodno sprovesti u narednih sedam godina kako bi se postavljeni ciljevi i postigli. Javna rasprava traje do 29. jula 2023. godine.

Zainteresovana stručna javnost i građani svoje primedbe, predloge, komentare i sugestije mogu dostaviti Opštinskom veću opštine Ljubovija putem elektronske pošte, preko pošte ili preko pisarnice Opštinske uprave opštine Ljubovija. Detaljne instrukcije se mogu naći na zvaničnom veb sajtu Opštine.

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *