LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Drina” u Malom Zvorniku, sunčane i tople dane u aprilu koriste da urede javne površine i objekte za čije održavanje su zaduženi. Radovi obuhvataju košenje trave, sađenje cveća i drugih ukrasnih biljaka.

U TOKU JE UREĐENJE JAVNIH POVRŠINA I GRADSKOG GROBLJA U MALOM ZVORNIKU

Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Drina” u Malom Zvorniku, sunčane i tople dane u aprilu koriste da urede javne površine i objekte za čije održavanje su zaduženi. Radovi obuhvataju košenje trave, sađenje cveća i drugih ukrasnih biljaka.

Sadnice različitog cveća posađene su na više lokacija u Mesnoj zajednici Centar, u žardinjerama pored ulice, u okviru travnjaka ispred ustanova i na drugim javnim površinama. Osim toga, proteklih dana očišćen je prostor oko vodnog objekta “Vranjačko Polje” u Velikoj Reci, zatim oko rezervoara “Gluščevići” i “Ristići”, kao i oko kopanog bunara u okviru prve zone sanitarne zaštite u Malom Zvorniku.

Foto: Opština Mali Zvornik

Takođe, proteklih dana međa gradskog groblja u Donjem Naselju očišćena je u okviru proširenja površine predviđene za ovu namenu. Radove su izveli radnici JKP “Drina”, po nalogu lokalne samouprave, koja je otkupila oko 40 ari zemljišta za potrebe proširenja groblja.

Foto: Opština Mali Zvornik

Skoro polovina nove parcele je očišćena i uređena, a uređen je i trpezarijski prostor u okviru kapele. Izvedeni su i bravarski radovi na objektu, kao i radovi na sređivanju javnih toaleta koji pripadaju ovom prostoru.

Izvor: Lotel Media Group/ Opština Mali Zvornik

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *