LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Pod sloganom “AVANTURA POČINJE OVDE!” na Beogradskom sajmu će od 22. do 25. februara 2024. godine u halama 1, 1A i 4 biti održana najznačajnija turistička manifestacija celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta – 45. Međunarodni sajam turizma.

AVANTURA POČINJE OVDE

Pod sloganom “AVANTURA POČINJE OVDE!” na Beogradskom sajmu će od 22. do 25. februara 2024. godine u halama 1, 1A i 4 biti održana najznačajnija turistička manifestacija celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta – 45. Međunarodni sajam turizma.

Turizam ima značajan uticaj na ekonomiju i spada u snažne pokretače privrednog rasta i razvoja, stvarajući sinergiju između srodnih sektora i doprinoseći ukupnom prosperitetu zemlje. Beogradski Sajam turizma čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, “first minute” ponuda i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Promocije popularnih i dostupnih aranžmana, privlačenje posetilaca i putnika ka novim destinacijama, ali i podsticanje ekonomske aktivnosti koje se odvijaju tokom sajamskih dana, reflektuju se potom na čitavu turističku godinu koja po pravilu biva obeležena aktuelnim Sajmom turizma.

Srbija će svoje turističke adute predstaviti u hali 4 Beogradskog sajma kroz nastupe Turističke organizacije Srbije, kao i mnogobrojnih lokalnih i regionalnih turističkih organizacija iz svih delova Srbije. Među njima svoje turističke potencijale predstaviće i turističke organizacije iz zapadne Srbije, a regija Podrinja imaće kao i do sada svoj štand.

Pod sloganom „Poslužite se“ istovremeno uz Sajam turizma u halama odvijaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti u vezi sa ugostiteljskim delatnostima koje svaku turističku ponudu dižu na viši nivo.

Radno vreme Sajma turizma i Sajma HORECA-OPREMA je od četvrtka 22. do subote 24. februara od 10 do 19 časova i u nedelju 25. februara od 10 do 18 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a parkinga za automobile 200 dinara po satu.

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *