LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Predstavnici kompanije Dunav osiguranje uručili su u Ljuboviji 15 paketa deci predškolskog uzrasta kao nagradu za najbolju publiku u kampanji “Pružam ruku, ne podmećem nogu”. U martu prošle godine u Ljuboviji je održan Coca-cola kup u okviru desete sezone Dunav osiguranje - Sportske igre mladih.

NAJBOLJA PUBLIKA JE U LJUBOVIJI

Dunav osiguranje – Sportske igre mladih izabrali su decu iz Ljubovije kao “najfer” navijače.

Predstavnici kompanije Dunav osiguranje uručili su u Ljuboviji 15 paketa deci predškolskog uzrasta kao nagradu za najbolju publiku u kampanji “Pružam ruku, ne podmećem nogu”. U martu prošle godine u Ljuboviji je održan Coca-cola kup u okviru desete sezone Dunav osiguranje – Sportske igre mladih.

Milan Jovanović, predsednik Opštine Ljubovija kaže da će Opština i Sportski savez opštine Ljubovija nastaviti saradnju sa Dunav osiguranjem – Sportske igre mladih i u ovoj godini.

– Učešćem u kampanji “Pružam ruku, ne podmećem nogu”, zbog dobre organizacije, divne publike i divne dece koja su učestvovala, dobili smo nagradu kao opština za najbolju publiku. Dunav osiguranje je sponzor kampanje i danas smo podelili 15 paketića za decu iz predškolskog programa vrtića. Ono što mogu da kažem kao predsednik opštine, sve ovakve igre koje imaju veze sa sportom i razvojem dece podržavaćemo i u narednom periodu, kao i Sportske igre mladih. Na prvom mestu i ono što je najbitnije, jeste da se naša deca pravilno razvijaju, a to najbolje mogu kroz sport, kroz druženje i sve aktivnosti koje propagiraju zdrav život i sportski duh – izjavio je Jovanović.

Foto: Rivera info

Izvršni direktor Dunav osiguranja – Sportskih igara mladih Miodrag Ogić zahvalio se lokalnoj samoupravi zato što je prepoznala značaj sportskih igara, kao najveće manifestacije amaterskog sporta za decu u Evropi.

– Opština Ljubovija i ova deca su izborili u kampanji “Pružam ruku, ne podmećem nogu”, koju smo sproveli zajedno sa generalnim sponzorom Dunav osiguranjem, plasman i pobedu kao “najfer” u sklopu preko 30 gradova, koji su učestvovali kroz karavan Coca-cola kup. Posebno mi je zadovoljstvo što se radi o uzrastu predškolaca koji su samim ovim činom skrenuli pažnju na sebe i svakako se kandidovali da budu u narednom periodu i članovi sportskih igara mladih – rekao je Ogić nakon uručenja nagrada deci.

Foto: Rivera info

Generalni sekretar Sportskog saveza opštine Ljubovija Vladimir Krstić kaže da je cilj Sportskog saveza da uključi što veći broj dece u sistem sporta i dodaje da jedna ovakva kampanja, kao što su Sportske igre mladih, sigurno dosta pomaže u tome.

– Pokazalo se kao prava akcija prethodne godine i Opština Ljubovija je organizovala jedan fenomenalan događaj. To su prepoznale Sportske igre mladih, koje su proglasile Coca-cola kup u Ljuboviji kao jedno od najboljih takmičenja, u smislu navijanja i publike. Svakako, Sportski savez i Opština Ljubovija će nastaviti u ovom pravcu, da podržavaju ovakve akcije. U narednom periodu planiramo još mnogo akcija koje će imati za cilj da uključe što veći broj učesnika u sistem sporta, naročito dece – kaže Krstić.

Najavio je da će se u ovoj godini proširiti ova akcija i povećati broj sportova u kojima će deca moći da učestvuju. Kaže da je Sportski savez opštine Ljubovija uzeo učešće i u akciji Sportskog saveza Srbije, Liga malih šampiona, koja će prevashodno imati za cilj da uključi decu predškolskog uzrasta u sport.

Na održanom Coca-cola kupu učestvovalo je više od 20 ekipa iz Ljubovije.

Rivera info

Foto: Rivera info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *