LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Nabavkom i instaliranjem opreme u Biblioteci „Milovan Glišić“ od 4. do 13. decembra 2023. godine završen je projekat tehničkog opremanja dečijeg odeljenja biblioteke koje je finansiralo Ministarstvo kulture Republike Srbije u oblasti bibliotečko-informacione delatnosti.

SAVREMENA BIBLIOTEKA ZA DECU I MLADE

Nabavkom i instaliranjem opreme u Biblioteci „Milovan Glišić“ od 4. do 13. decembra 2023. godine završen je projekat tehničkog opremanja dečijeg odeljenja biblioteke koje je finansiralo Ministarstvo kulture Republike Srbije u oblasti bibliotečko-informacione delatnosti u iznosu od 500.000,00 dinara. Nabavljena su  tri računara, dva lap-topa, jedan štampač, interaktivna tabla i jedan projektor sa električnim platnom sa daljinskim upravljačem.

Projekat „Tehničko opremanje Dečijeg odeljenja: Savremena biblioteka za decu i mlade”, ima za cilj osavremenjavanje bibliotečkog poslovanja radi što kvalitetnijeg i efikasnijeg pružanja usluga najmlađim korisnicima. Jedan od ciljeva ovog projekta je da primenom moderne tehnologije u dečijem stvaralaštvu, podstaknemo decu i mlade da uvide i rešavaju probleme na nov i konstruktivan način koristeći knjigu i čitanje kao nezaobilazni element ljudskog stvaralaštva, obrazovanja i kulture. Ciljne grupe su deca predškolskog uzrasta, učenici osnovne i srednje škole i ostali mladi korisnici.

Fotografije i tekst: Biblioteka „Milovan Glišić“ Ljubovija

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *