LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je Mačvanski okrug i opštinu Ljubovija gde je razgovarao sa građanima.

MILOŠ VUČEVIĆ U LJUBOVIJI

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je danas Mačvanski okrug i opštinu Ljubovija gde je razgovarao sa građanima. Promotivni skup održan je u sali Skupštine opštine Ljubovija, a pored predsednika Vučevića, prisutni su bili član Predsedništva SNS i koordinator Izvršnog odbora zadužen za Mačvanski i Kolubarski okrug Branislav Malović i načelnik Mačvanskog upravnog okruga i član Glavnog odbora SNS-a Željko Marjanović.


Prisutnim građanima obratili su se, pored Vučevića i Malovića, predsednik OO SNS Ljubovija Milan Jovanović, kao i kandidatkinja za narodnog poslanika iz redova SNS-a Dragana Arsić.

Foto: Ljubovija.info


– U 11 godina koliko smo odgovorni za ovu državu, preživeli smo razne velike krize i opet smo uspeli da izgradimo kilometre i kilometre puteva, nove škole i vrtiće, da podignemo penzije i plate, da sačuvamo dostojanstvo Srbije, a to smo uspeli zahvaljujući svim građanima. Te sve stvari se ne podrazumevaju, nego postižu zajedničkim radom. To vam je kao kada gradite kuću, pa vam dođu i prijatelji i rodbina na mobu i treba nekog vremena da se kuća izgradi, a kad dođe palikuća sve u sekundi nestane i izgori. Srbija je naša kuća i kako se budemo ponašali prema našoj kući tako će nam biti.

Ako je nešto jasno na ovim izborima, onda je jasno da postoje samo dve opcije, lista koju je podržao Aleksandar Vučić i naspram njega Dragan Đilas i sve, ali apsolutno sve ostale liste – rekao je Vučević u svom obraćanju.

Foto: Ljubovija.info


On se osvrnuo i na 40 kilometara asfaltiranih lokalnih i nekategorisanih puteva na teritoriji opštine Ljubovija. Kaže da je upoznat sa svim što se u protekle 4 godine radilo i gradilo u Ljuboviji i zato Ljubovija i Opštinski odbor SNS u Ljuboviji imaju tako veliku podršku iz vrha stranke.


– Ljubovija treba da se poveže još bolje sa ostalim delovima i Podrinja i celog Mačvanskog upravnog okruga, ali i Beograda i Novog Sada, prema svim delovima Srbije da ljudi lakše dolaze, ali da se i lakše vraćaju, da manje dece odlazi iz Ljubovije. Ovo sve što radimo radimo zbog ljudi. Ne vrede putevi, ne vrede fabrike, ne vrede mostovi ako nema ljudi. Nije poenta u kilometru, u metru, nije poenta u nekom broju, suština je u ljudima. Dokle god ova stranka i ova politika bude bila u narodu i sa narodom, ona ima šanse da uspe, ona ima šanse da nešto uradi konkretno za narod – izjavio je Vučević na oduševljenje svih prisutnih u sali.

Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *