LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Razgovaralo se o zadovoljstvu roditelja/ staratelja korisnika pruženom uslugom, saradnjom sa ličnim pratiocima, pružaocem usluge kao i obrazovnim ustanovama koje korisnici pohađaju.

ANALIZA REZULTATA USLUGE LIČNI PRATILAC

U četvrtak, 23.11.2023. godine u zgradi Opštinske upravi u Ljuboviji odžan je stastanak Društva za cerebralnu i dečju paralizu opštine Ivanjica, ovlašćenog pružaoca usluge Lični pratilac deteta i predstavnika lokalne samouprave. Cilj sastanka bila je evaluacija postignutih rezultata i kvaliteta pružene usluge Lični pratilac deteta na teritoriji opštine Ljubovija.

Po završetku sastanka u lokalnoj samoupravi, u OŠ „Petar Vragolić“ u Ljuboviji održan je i sastanak sa roditeljima/ starateljima korisnika usluge i angažovanim ličnim pratiocima deteta. Sastanku je prisustvovao i direktor škole Vasilije Đukanović. Razgovaralo se o zadovoljstvu roditelja/ staratelja korisnika pruženom uslugom, saradnjom sa ličnim pratiocima, pružaocem usluge kao i obrazovnim ustanovama koje korisnici pohađaju.

Uz prethodnu saglasnost roditelja/ staratelja, korisnici su imali mogućnost da im se uradi tretman pomoću neurofidbek aparata. Neurofidbek je neinvanzivna stimulacija moždanih talasa uz korišćenje kompjuterske tehnike, pri čemu su informacije o dinamici moždanih talasa predstavljene vizuelno i auditivno (fidbek). Tretman su uradili stručni radnici Društva za cerebralnu paralizu koji su obučeni za rad na neurofidbek aparatu.

Ljubovija.info

Foto: Envato Elements

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *