LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović održao je sastanak u svojoj kancelariji sa meštanima naselja Čitluk.

MEŠTANI ČITLUKA RAZGOVARALI SA PREDSEDNIKOM JOVANOVIĆEM O REŠAVANJU PROBLEMA U OVOM NASELJU

Uskoro će biti rešeni gorući problemi meštana naselja Čitluk.

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović održao je sastanak u svojoj kancelariji sa meštanima naselja Čitluk, tj. stanovnicima ulice Stojana Čupića i Čitlučkog puta. Meštani koji se već dugo vremena suočavaju sa nekoliko problema došli su u zgradu Opštinske uprave na poziv predsednika Jovanovića, kako bi se utvrdili svi problemi i odredili prioriteti za što brže rešavanje.

Foto: Ljubovija.info

– Meštani Čitluka su izašli sa opravdanim zahtevom, jer imaju problem sa regulisanjem odnošenja komunalnog otpada, a razgovarali smo i o drugim bitnim temama. Svi njihovi zahtevi su opravdani i pričali smo o mogućnostima kako da najbrže i najefikasnije dođemo do rešenja. Svi ovi problemi koji mogu brzo da se otklone, biće u najkraćem mogućem roku rešeni, a tu pre svega mislim na odnošenje komunalnog otpada, što ćemo vrlo brzo realizovati. Takođe, rešićemo probleme sa uličnom rasvetom i postavićemo rešetke radi odvođenja vode sa puta. Ostali, krupniji problemi kao što je regulisanje kanalizacije, rešiće se kroz projekat „Čista Srbija“, za koji vrlo brzo očekujemo potpisivanje ugovora, a sredstvaa su obezbeđena i projekat se realizuje na nivou cele Srbije. U narednom periodu, pošto smo već rešili dosta problema u ulicama Omladinska i Sokogradska, sada se rešava naselje Vagan, doći će na red i rešavanje kompletnog dela na Čitlučkom putu, gde već imamo projekte za ulice Stojana Čupića i Rudarsku ulicu. Nadam se i skorom početku rekonstrukcije stare škole u Čitluku – izjavio je predsednik Milan Jovanović.

Foto: Ljubovija.info

Da je najveći problem iznošenje smeća potvrđuje i Dragan Milanović iz Čitluka i dodaje da, pored toga, stanovnici ulice Stojana Čupića imaju i problem klizavog kolovoza u zimskom periodu.

– Predsednik Milan Jovanović je rekao da će nam izaći u susretu u rešavanju naših problema. Uverio nas je da je u planu u skorije vreme da počnu radovi i na kanalizaciji, a u planu je i asfaltiranje naše ulice. Mi smo izneli sve naše probleme, a kao najstariji meštani, ne zovu nas džaba Dedinje, zaključili smo da će sve uskoro biti rešeno – rekao je Milanović.

Dragojlo Trijić kaže da su meštani upoznali predsednika Jovanovića sa problemima koji dugo vremena tište sve stanovnike naselja Čitluk.

– Došli smo do nekih konkretnih rešenja i zaključaka u saradnji sa našim predsednikom opštine Jovanovićem i ti problemi će vrlo brzo biti rešeni. Zahvaljujem se u ime cele ulice, zahvaljujem se na dobrom dočeku i mi ćemo biti strpljivi, a to će doneti rezultate. Hvala još jednom predsedniku Jovanoviću – dodaje Dragojlo Trijić, stanovnik ulice Stojana Čupića.

Sastanku su prisustvovali direktori Dragana Arsić, Srboslav Jagodić i Petar Rađenović i sve će biti uključeni u rešavanje problema meštana Čitluka, u saradnji sa Opštinskom upravom i predsednikom Milanom Jovanovićem.

Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *