LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Šah klub „Drina“ iz Ljubovije na pedesetogodišnjicu svog postojanja izborio je plasman u viši rang takmičenja.

ISTORIJSKI USPEH LJUBOVIJSKIH ŠAHISTA

Šah klub „Drina“ iz Ljubovije na pedesetogodišnjicu svog postojanja izborio je plasman u viši rang takmičenja. Ljubovijski šahisti ostvarili su najveći uspeh u istoriji kluba i kao pobednici Lige centralne Srbije – grupa Sever, plasirali su se u Drugu ligu Srbije. Ostvareni rezultat toliko je ubedljiv da je „Drina“ dva kola pre kraja obezbedila prvo mesto u grupi.

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović primio je šahiste u svojoj kancelariji, a oni su mu tom prilikom uručili zlatnu medalju. Predsednik Jovanović, koji je i sam šahista, poželeo je klubu i igračima puno uspeha u daljem takmičenju u višem rangu.

 – Jako mi je žao što, iako sam bio prijavljen za ligu, nisam bio u mogućnosti da budem sa vama i da dam svoj skroman doprinos ovom velikom rezultatu. Čestitam vam svima ovaj izuzetan rezultat i želim da sa uspesima nastavimo i u narednoj godini u Drugoj ligi Srbije – rekao je Jovanović.

U poslednjem kolu u Banji Vrujci šahisti su igrali u sastavu: Predrag Srećković, Željko Jovanović, Đorđe Stojanović, Jevrem Marković, Jovica Mitrović, Goran Todorović, Mihailo Petrović, Nenad Beatović i Milan Josipović – predsednik kluba.

Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *