LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
U okviru projekta "Rekonstrukcija saobraćajnica na teritoriji opštine Ljubovija u cilju unapređenja uslova za razvoj turizma", koji zajednički finansiraju Ministarstvo privrede i Opština Ljubovija, završeno je asfaltiranje puta za Bobiju u dužini od 2200 metara.

ASFALTIRAN PUT NA BOBIJI

Asfaltiranjem puta Bobija postaje dostupnija i bliža za sve koji traže mir, čist vazduh, zdravu vodu, odmor za dušu i telo.

U okviru projekta „Rekonstrukcija saobraćajnica na teritoriji opštine Ljubovija u cilju unapređenja uslova za razvoj turizma“, koji zajednički finansiraju Ministarstvo privrede i Opština Ljubovija, završeno je asfaltiranje puta za Bobiju u dužini od 2200 metara. Radove je izvelo Preduzeće za puteve „Valjevo“ AD, Valjevo, nadzor je vršilo Javno preduzeće za puteve „Ljubovija“, a vrednost radova iznosi 45 miliona dinara sa PDV-om.

Bobiju i asfaltiran put koji vodi do crkve Svetom caru Lazaru (poznata kao Račićeva crkva) obišli su predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović, direktor JP „Ljubovija“ Srboslav Jagodić i pomoćnik predsednika za infrastrukturu Aleksandar Perić.

Bobija postaje sve posećenija planina za turiste, ljubitelje planinarenja, lova ali isto tako izleta i pešačenja. Poseduje prelepe vidikovce i jedinstven pogled na zapadni deo Srbije ostavlja najjači utisak na svakoga ko poseti Bobiju. Asfaltiranim putem Bobija postaje dostupnija i bliža za sve koji traže mir, čist vazduh, zdravu vodu, odmor za dušu i telo. Na nama je da je čuvamo, ne zagađujemo i sačuvamo svu njenu lepotu.

Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *