LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Nastavnici i učenici Muzičke škole „Vuk Karadžić“ iz Loznice, izdvojeno odeljenje u Ljuboviji, održali su muzičku radionicu u Predškolskoj ustanovi „Poletarac“.

MUZIČKA RADIONICA U VRTIĆU

Nastavnici i učenici Muzičke škole „Vuk Karadžić“ iz Loznice, izdvojeno odeljenje u Ljuboviji, održali su muzičku radionicu u Predškolskoj ustanovi „Poletarac“. Cilj radionice bio je upoznavanje najmlađe dece sa svetom muzike i muzičkim instrumentima, kao i podsticanje i stimulisanje kreativnosti i razvoja talenata kod sve dece.

Za ovu namenu Predškolska ustanova nabavila je komplet dečjih muzičkih instrumenata u okviru projekta rekonstrukcije vrtića. Radionici je prisustvovala direktorka PU „Poletarac“ Maja Andrić i rukovodilac projekta Aleksandar Perić.

Sredstva su obezbeđena na javnom pozivu za projekte lokalne infrastrukture po Programu Evropske unije za lokalni razvoj EU PRO Plus. Ukupna vrednost druge faze projekta rekonstrukcije vrtića je 199.350 evra, od čega je učešće Opštine Ljubovija 30.102 evra, dok EU PRO Plus finansira sa 169.248 evra.

Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *