LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Predstavnici Opštine Ljubovija obišli su radove u naselju Vagan. Najavljeno je asfaltiranje ulica do kraja avgusta.

PREDSTAVNICI OPŠTINE OBIŠLI RADOVE U VAGANU

Najavljeno asfaltiranje ulica u naselju Vagan do kraja meseca.

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže, kolovozne konstrukcije, izgradnje atmosferske kanalizacije i obostranih trotoara u ulicama Radničkoj, Nemanjinoj, Branka Ćopića, Desanke Maksimović i Balkanskoj ulaze u završnu fazu. Predsednik Opštine Milan Jovanović, pomoćnik predsednika za infrastrukturu Aleksandar Perić i član Opštinskog veća Aleksandar Renovčević danas su obišli naselje Vagan i razgovarali sa meštanima. Na gradilištu su bili prisutni i predstavnici izvođača radova kao i nadzorni organ.

Žitelji Vagana ukazali su predsedniku na probleme koji su nastali tokom izvođenja radova. Po obilasku svih ulica čija rekonstrukcija je u toku, Jovanović je dobio uveravanje izvođača radova da će svi nedostaci biti otklonjeni i da će asfaltiranje početi najkasnije 1. septembra, čemu su svedočili i stanovnici pomenutih ulica.

Projekat rekonstrukcije ulica u naselju Vagan planiran je dvogodišnjim finansiranjem iz budžeta Opštine Ljubovija, a vrednost investicije iznosi 100 miliona dinara.

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *