LOZNICA
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.
Ministar Edin Đerlek posetio Ljuboviju.

LJUBOVIJU POSETIO MINISTAR ĐERLEK: ULAGANJE U SOFTVER ZA ELEKTRONSKU PISARNICU

Potpisan ugovor vredan 2,3 miliona dinara za unapređenje softvera za elektronsku pisarnicu u Ljuboviji.

Ministar zadužen za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek i predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović potpisali su danas Ugovor o sufinansiranju projekta unapređenja postojećeg softvera za elektronsku pisarnicu, koja predstavlja jedan od strateških projekata Vlade u okviru uvođenja eUprave.

Ministar Đerlek istakao je da je za realizaciju projekta opredeljeno 2,3 miliona dinara u cilju podrške savremenim zahtevima digitalizacije i razvoja elektronske pisarnice, a istovremeno povećanja efikasnosti i transparentnosti Opštinske uprave, uz postizanje značajnih ušteda. 

Prema njegovim rečima, elektronska pisarnica predstavlja efikasan mehanizam koji će građanima Ljubovije omogućiti da brže i lakše dobiju potrebna dokumenta, kao i da u svakom trenutku imaju uvid u status svojih podnetih zahteva bez dolaska u Opštinsku upravu. 

Cilj implementacije ovog projekta, kako je objasnio predsednik opštine Ljubovija, je značajno skraćenje vremena potrebnog za podnošenje, obradu i isporuku zahteva građana, kao i obezbeđivanje značajnih ušteda u radu opštinske uprave.

On je istakao da će na ovaj način biti omogućeno dalje unapređenje i modernizacija rada opštinske uprave, od koje će benefite imati građani Ljubovije.

Ministar Đerlek poručio je da će, osim infrastrukturnih i razvnojnih projekata, biti nastavljena ulaganja i u digitalizaciju, koja će umnogome olakšati i ubrzati rad opštinskih uprava, važnih činioca regionalnog razvoja naše zemlje.

Foto: Ljubovija.info

Podelite vest

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *